Auteursrechten

Stallinga.com is een op complotwebsite. Alle inhoud die op deze site wordt getoond, is het eigendom van hun respectieve eigenaars. Wij hebben geen auteursrecht op dergelijke inhoud die is verzameld uit verschillende openbare bronnen, waaronder verschillende websites (waarvan wordt aangenomen dat deze zich in het publieke domein bevinden), boeken, tijdschriften, enz.

Als een van uw inhoud hier wordt weergegeven zonder toestemming stuur ons een e-mail (vermeld op onze contactpagina) en de inhoud zal worden verwijderd. Als de eigenaar van het auteursrecht bezwaar heeft tegen het weergeven van zijn/haar inhoud, kan dit onder onze aandacht worden gebracht door ons een bericht te sturen en dezelfde inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd, na verificatie van de claim.


Eigen risico

Alle artikelen en media die op deze site worden getoond, zijn te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Wij geven geen enkele garantie over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze inhoud. Elke actie die u onderneemt op de media of informatie die u op deze website aantreft, is strikt op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website


Factcheck

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website in elk aspect kristalhelder en nauwkeurig is - of het nu gaat om het gebruik van woorden, het omlijsten van koppen of het maken van URL's. We begrijpen dat woorden een enorme kracht hebben en zijn ons bewust van hun impact, daarom handelen we dienovereenkomstig door nauwgezette aandacht te besteden aan de fijnere details van onze inhoudsonderwerpen. Deze website laat het officiële verhaal zien en daarnaast een alternatieve uitleg van de gebeurtenis. Het is aan de lezer zelf om te oordelen.

Wij zetten ons in om de nauwkeurigheid en geloofwaardigheid van alle informatie die wordt gedeeld met onze waardevolle lezers te waarborgen. We begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbare en betrouwbare inhoud aan te bieden en hebben daarom het volgende factcheckbeleid geïmplementeerd:

 

Alle informatie die op onze website wordt gepresenteerd, zal grondig worden onderzocht en geverifieerd met behulp van gerenommeerde en geloofwaardige bronnen.

We zullen er altijd naar streven om een evenwichtig en onbevooroordeeld perspectief te bieden, waarbij we indien nodig meerdere gezichtspunten presenteren.

We zullen duidelijk de bron vermelden van alle informatie in onze artikelen/blogposts en alle citaten of meningen toeschrijven aan de oorspronkelijke auteurs. Als we fouten, onnauwkeurigheden of onjuiste informatie ontdekken zullen we deze onmiddellijk corrigeren.We verwelkomen feedback en suggesties van onze lezers en moedigen hen aan om contact met ons op te nemen met vragen, zorgen of correcties.

Door dit beleid inzake feitencontrole te handhaven, streven we ernaar onze lezers de meest betrouwbare en nauwkeurige informatie te bieden en de hoogste normen van integriteit en geloofwaardigheid in onze inhoud te handhaven. Met andere woorden, ons streven naar precisie en duidelijkheid zorgt ervoor dat onze boodschap nauwkeurig, consistent en effectief wordt overgebracht aan onze waardevolle lezers.